Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Szőnyben születtem 1953. január, 24.-én. Röviddel születésem után Monorra költöztünk, azóta itt élek. A fényképezés szeretetét Édesapámnak köszönhetem. Az a csoda amit gyerekként a laborban láthattam, örök nyomot hagyott bennem. Az izgalmas vörös fény, a nagyítógép alá tett papíron látható fura kép, a papír, amin semmi nem látható amikor kivesszük a nagyító alól, majd abba az érdekes tálba, valami „vízbe” beletéve szemmel láthatóan megtörténik a „varázslat” lassan fényképpé alakul az addig „üres” papír.

10 éves születésnapomra egy PAJTÁS fényképezőgép tulajdonosa lettem, ez volt a kezdet. Később ezt a gépet egy Zenit-re cseréltem,amit egészen középiskolás koromig használtam. Itt hosszabb szünet következett. Gyermekeim születése után ismét előtérbe került a régi hobbi egy használtan vásárolt Nikon EM fényképezőgép segítségével, ami a mai napig hibátlan darabja fényképezőgép gyűjteményemnek. Első digtális gép egy egy HP 1Mpixel-es gép volt ? ezt követte egy Kodak cx 7525, majd az első tükörreflexes Nikon D70. 2005-ben váltottam CANON-ra sorrendben d350, d400 d550 majd 5D mostanság egy 5D Mark II-vel és egy 5DS-el dolgozok.

2009 óta vagyok az Üllői Fotóklub Egyesület alapító tagja.

2015-ben alapító tagként a Magyar Modellfotós Klub Egyesület tagjaként is tevékenykedek.

A fotózás mai napig hobbi, reményeim szerint nem csak a saját örömömre, hanem azokéra is, akiket fotózhatok és azokéra is, akik nézik fényképeimet.

Kiállítások:

2010 Üllő Városi Könyvtár
2018 Üllő Városháza kiállítóterme
2019 Miskolc Ink&Print Gallery
2019 Kiskunhalas Közösségek Háza

Kellemes időtöltést az oldalamon.

Üdvözlettel:

Pin It on Pinterest

Share This